ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Το Face 2 Face είναι μια νέα μορφή διαγωνισμού ήχου αυτοκινήτων ειδικά σχεδιασμένη για «κανονικά-καθημερινά» ηχοσυστήματα αυτοκινήτων με σκοπό να βρούμε το το δυνατότερο ηχοσύστημα αυτοκινήτου σε μεσαίες & Ψηλές Συχνότητες .

ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ Face 2 Face

· ΑΠΛΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ

Οι γενικοί κανόνες αυτού του θεσμού έχει γίνει προσπάθεια να διατηρηθούν όσο πιο απλοί γίνεται για να διευκολύνουν τους ερασιτέχνες που θέλουν να ασχοληθούν με αυτό το άθλημα.

· ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να παίζουν μουσική (αντί για τόνους, ημίτονα, εύρος συχνοτήτων κλπ.)

Τα τραγούδια που θα χρησιμοποιούνται θα θα περιέχονται στο ειδικό επίσημο CD μετρήσεων.

· Όλα τα αυτοκίνητα μπορούν να συμμετέχουν.

Η ιδέα είναι ο καθένας που έχει ενα Ηχοσύστημα στο αυτοκίνητο του να μπορεί να είναι και διαγωνιζόμενος και γιατί όχι πρωταθλητής.

· ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ο αγώνας χωρίζεται σε δύο γενικές κατηγορίες κατηγορία των αυτοκινήτων νορμάλ, ή αλιώς κατηγορίας Ν, και των αυτοκινήτων που είναι ειδικά κατασκευασμένα για αυτήν τη μορφή αγώνων κατηγορίας Α.

Τα αυτοκίνητα της κατηγορίας Ν δεν επιτρέπεται να έχουν καμία αλλαγή στο χώρο των επιβατών παρά μόνον ειδικές κατασκευές στις πόρτες η στην εταζερα του αυτοκινήτου. πρόσθετες υποκατηγορίες θα χωρίζονται με βάση τον αριθμό των χρησιμοποιούμενων μεγάφωνων .

Στα αυτοκίνητα της κατηγορίας Α επιτρέπονται όλες οι αλλαγές που επιθυμεί ο διαγωνιζόμενος με σκοπό την επίτευξη του μεγαλύτερου σκορ. Σε αυτή την κατηγορία συμμετέχουν υποχρεωτικά τα αυτοκίνητα τύπου καμπριο, και όσα αυτοκίνητα διαθέτουν ηλιοροφή και επιθυμούν να την έχουν ανοιχτή κατά τη διάρκεια των μετρήσεων.

· ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

Οι μετρήσεις θα γίνονται με τη χρήση του μετρητικού συστήματος ΤermLab και τα τραγούδια που θα χρησιμοποιούνται θα θα περιέχονται στο ειδικό επίσημο CD μετρήσεων.

Οι μετρήσεις θα γίνονται μέσα στο αυτοκίνητο στην πλευρά του συνοδηγού, και το αυτοκίνητο πρέπει να είναι Εντελώς Κλειστό. (Εξαιρείτε η μέτρηση του Τελικού για τίς θέσης 1&2 που η μέτρηση γίνεται μπροστά στο αυτοκίνητο)

Ολα τα αυτοκίνητα που συμμετέχουν έχουν δικαίωμα να παίρνουν εως (2) δύο διαφορετικές μετρήσεις, και 2 (δύο) προαιρετικές . Ετσι δημιουργείται μία λίστα κατάταξης με βάση  το μεγαλύτερο σκόρ από όλες τις προσπάθειες.
Τα 2 πρώτα αυτοκίνητα συτής υης Λίστας θα κάνουν μία τελευταία μέτρηση Face 2 Face( το μετρητικό μπροστά από τα Αυτοκίνητα), για να αναδειχτεί ο 1ος και 2ο2 Νικητής, Ολες οι υπόλοιπες θέσεις θα βγαίνουν με βάση τα κατατακτήρια Σκόρ.

Οι μετρήσεις θα γίνονται με  μουσικό κομάτι και είναι  τύπου μέσου όρου.(average measurement)

· ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Οι κατηγορίες με βάση τον αριθμό των μεγαφώνών (Φωνής και οχι SUB , υπολογίζονται και τα tweeter & Κόρνες) και χωρίζεται ως εξής ¨

Κατηγορία N [Νορμάλ Αυτοκίνητα – Ηχεία Μόνο σε Πόρτες ή Εταζέρα]

1. Ν 1-4

2.N 5-12

3. Ν 13-24

4. Ν 25+

Κατηγορία Α(Αυτοκίνητα με ειδικές κατασκευές – Τοίχους – Ανοιχτά)

1. Α Open Class 1-24

2. Α Οpen Class 25+

· ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ

· ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ – ΕΠΑΘΛΑ [TROPHIES]

Δικαίωμα συμμετοχής στο συγκεκριμένο αγώνα έxοyν τόσο οι ιδιώτες όσο και οι ομάδες των ειδικών καταστημάτων.

Τα καταστήματα έχουν δικαίωμα για την ίδρυση ομάδων μέχρι 5 αυτοκίνητα, η βαθμολογία των αυτοκινήτων καθορίζεται από τη θέση σε καθε αγώνα του πρωταθλήματος και θα υπάρχει πρωτάθλημα καταστημάτων που διατηρούν ομάδες. (Για να προσμετρά ένας αγώνας στο Πωτάθλημα Καταστημάτων θα πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον 6 τέτοιες συμμετοχές)

Στο νικητή του συγκεκριμένου πρωταθλήματος θα υπάρχει ειδικό έπαθλο στο τέλος του πρωταθλήματος.

Επαθλα θα δίνονται και στους πρωταθλητές κάθε κατηγορίας, ανεξαρτήτως αν είναι ιδιώτες η επαγγελματίες που συμμετέχουν με ομάδα